Resultaten voor spot plafond

Home
spot plafond
Opbouwspots online kopen Straluma.
LED balk spot 4-lichts wit opbouwspot. Moderne plafondlamp 3 spots wit IP44. Opbouwspot 2-lichts modern zwart. 8 pagina's' 1 2 3 4 5 6. Opbouwspots, ook wel afgekort tot spots, zijn de ideale lichtbronnen voor moeilijk te verlichten ruimtes. Maar ook de flexibiliteit van opbouwspots is een aantrekkelijke eigenschap. Opbouwspots zijn wendbaar, dimbaar, en komen in vele vormen en maten. Kiest u voor één, twee of drie opbouwspots? En: aan de wand of aan het plafond?
GAMMA Spotjes kopen? Inbouwspots, opbouwspots.
De meeste van deze spots kun je zowel aan het plafond als aan de wand monteren. Er zijn ook LED opbouwspots, in diverse stijlen en kleuren. En spots die met twee, drie of vier tegelijk op een rail of plaat zijn bevestigd.
Spots in je plafond: LED of halogeen bekijk dit product.
Bij inbouwspots in het plafond kun je kiezen uit LED en halogeen. Zo heb je altijd verlichting die zorgt voor het gewenste indirecte licht voor iedere ruimte. Zeker" van nog meer sfeer en comfort in iedere kamer." De kleur van het plafond doet ontzettend veel voor de uitstraling van een ruimte.
Spotlampen vind je in het grote assortiment spots Praxis.
Brilliant spot Carmen grijs 4 W. Vergelijk dit product. 491 resultaten gesorteerd op. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag. Spots kopen bij Praxis. Welke spots passen het beste in jouw interieur? Het heldere licht van spots kun je bijna in iedere ruimte in huis gebruiken en is misschien wel mooier dan TL-verlichting.
Groot assortiment spots home sweet home.
Zo bieden wij opbouwspots, maar ook inbouwspots van zeer goede kwaliteit aan. Deze spots zijn verkrijgbaar in de vorm van een LED spot, maar ook als halogeen spot. Het grootste gedeelte van ons assortiment bestaat uit verstelbare spots, welke ook onder de noemer plafondlampen en opbouwspots vallen. De dimbaarheid van de spotjes wordt bepaald door de techniek die gebruikt wordt in de lamp. LED spots zijn meestal niet dimbaar. Halogeen spots zijn wel dimbaar. Per lamp is vermeld of de lamp wel of niet dimbaar is. Bij de meeste spotverlichting zijn ECO halogeen of LED lichtbronnen inbegrepen. Opbouwspots zijn heel praktisch als je verlichting niet wil integreren in je wand of plafond.
Opbouwspots kopen bij HORNBACH.
Maar in sommige gevallen is het praktischer om opbouwspots te gebruiken. Opbouwspots zijn ideaal om de juiste plaatsen in het huis te verlichten. Opbouwspots zijn te bevestigen op het plafond maar ook op de wand. Daarom zijn ze erg geschikt voor veelzijdig gebruik.
KARWEI Spotjes kopen?
Laat ze bijvoorbeeld op jouw favoriete kunstwerk stralen zodat deze nog meer tot leven komt! KARWEI heeft een ruim assortiment spotjes, zo vind je bij ons altijd wel die ene spot die jouw kamer laat stralen. Spotjes voor het plafond en wand.
SLV Inbouwspots plafond t.b.v. 51 mm 12V en 230V.
Inbouwspots plafond voor binnen en buiten inclusief led module. Inbouwspots plafond voor binnen en buiten tbv 51mm lampen 12V en 230V. Inbouwspots plafond voor binnen tbv 111mm lampen 12V en 230V. Inbouwspots plafond zelf samen te stellen. Inbouwspots plafond tbv gasontladings lampen.
Zuiver Spotlight Dice LED Plafondspot Dubbel kopen? Bestel bij fonQ.
Overdag is de Zuiver Dice LED spot een subtiele decoratie aan jouw wand of plafond. s Avonds zorgt de spot voor een prachtig, sfeervol en warm licht. Ideaal om je lievelingsschilderij mee uit te lichten of gebruik de spot als basisverlichting!
Plafond/wand spot Biker 1 wit Slaapkamer lampen Verlichting per ruimte Lampenlicht.nl.
Hoogspanning 220V/230V Wat is aansluitspanning? Leuke spot lamp geïnspireerd op de koplamp van een ouderwetse motorfiets. De lamp is draai en kantelbaar en heeft net als een koplamp een fraai bewerkt glas waardoor het licht gefilterd wordt. De spot met industriële uitstraling is een trendy invulling voor uw wand of plafond.

Contacteer ons