Meer resultaten voor halogeen spotjes

Home
halogeen spotjes
badkamerverlichting valt steeds uit Kassa.
Bij de renovatie van onze badkamer 6 jaar geleden hebben we een luxalon plafond met halogeen inbouwspotjes laten maken. Sinds enkele maanden valt de verlichting regelmatig uit. We hebben de lampen al vervangen en het lichtknopje nagekeken. Maar het licht blijft maar uitvallen. Het enige wat we nu kunnen bedenken is dat het aan de transformator ligt. De transformator van de spotjes ligt op de lamellen van het plafond.
KARWEI Spotjes kopen?
Met spotjes kun je dus veel verschillende kanten op. Bekijk hier in de webshop ons volledige assortiment en bestel direct jouw favoriete spots. Bij KARWEI kun je spotjes kopen voor een aantrekkelijke prijs en hebben we regelmatig een leuke kortingsactie.
Spots Spotlights kopen? Lampenlicht.nl.
Spots, ook wel opbouwspots genoemd, biedt lampenlicht.nl in verschillende uitvoeringen. De spotjes zijn o.a. verkrijgbaar als LED spots en halogeen spots. Bijna alle opbouwspots zijn verstelbaar zodat u het licht kunt richten en meer accent kunt leggen op een bepaald gedeelte van de ruimte, bijvoorbeeld een leeshoek.
Halogeen vervangen door led EcoBright.
Hallo meneer Vermeulen, de terugverdientijd is berekend door de aanschafwaarde van de led lamp te delen door de energiebesparing t.o.v. Bijv: U vervangt een 50W halogeen door een 5W led spot. De aanschafprijs is 1195. U heeft de verlichting gem. 5 uur p/dag en 365 dagen p/jaar branden. Prijs per kWh is 021. Hiermee bespaart u per spot per jaar 1725, aan energiekosten. U heeft dan al met 8 maanden de aanschafwaarde van de led terugverdiend door besparing in energiekosten. Vriendelijke groeten, Jorien EcoBright. Reactie geplaatst op 14 mei 2016 door jean. ik wens een neon TL-buis 36watt te vervangen door led warm white. Wat moet ik kiezen? Reactie geplaatst op 04 mrt 2017 door Rob Jasper. En wat nu met GU4 spot nu 20W 60 graden. Reactie geplaatst op 06 mrt 2017 door Nick EcoBright. Jasper, Bedankt voor uw bericht. De GU4 fitting betreft een aantal verschillende lampen. Gaat het hier alleen om het kleine steeklampje G4 fitting of het complete spotje in de MR16 variant. Dan zijn er bij de MR16 ook nog eens twee complete spotjes met een 35cm, diameter en een 5cm diameter.
Halogeen spotjes kopen BESLIST.nl Ruime keus, lage prijs.
1x 35 Watt GU10 230V halogeen excl. Spot Bux 2 donkergrijs. De perfecte keuze voor liefhebbers van moderne vormgeving! Is uw woning of kantoor weer eens toe aan een style-update? Wellicht biedt de Bux serie u datgene wat u mist! Dankzij de verstelbare aard van de spotjes is het bovendien een ontzettend handig en praktisch product!
Inbouwspot kopen bij de spotjes en verlichting expert.
Het grote voordeel van LED verlichting in vloerspots is dat deze schokbestendiger zijn dan halogeen inbouwspots. Daardoor kunt u er overheen lopen of rijden met zware voertuigen. Veelal worden spots samen met LED strips gemonteerd. Toch wordt ook regelmatig nog voor halogeen inbouwspots gekozen.
LEDworld.nl Blog Informatie over verlichting Halogeenlampen vervangen door LED lampen: Tips Tricks LEDworld.nl.
De kleinere reflector LED spots vindt u onder GU4 LED spots. Deze kleine spotjes worden gekenmerkt door een diameter van 35mm van de reflector ipv 50mm wat het geval is bij gewone halogeenspots. Dit kleine type vindt u bijvoorbeeld terug bij juweliers in de vitrines. Minimale belasting trafo. Het kan voorkomen dat de huidige trafo niet geschikt is voor de lage belasting van een LED lamp. Een trafo heeft altijd een minimale belasting en het kan zijn dat deze niet gehaald wordt als alle zware halogeenlampen vervangen worden door LED lampen. Kijk daarom altijd eerst naar de huidige trafo en wat de minimale belasting ervan is. Dit wordt vaak getoond door een bereik van bijvoorbeeld 20-150W. Als er in dit voorbeeld dan drie 50 Watt halogeenspots op zitten is 150 Watt en deze worden vervangen door 3 LED spots van 5 Watt totaal 15 Watt, dan wordt de minimale belasting niet gehaald want deze is 20 Watt. Ouderwetse gewikkelde halogeen trafos kennen een zogenaamd sluipverbruik van enkele Watts, waardoor het op de lange termijn sowieso loont om deze te vervangen door elektronische trafos.
Halogeenspot vervangen door LED YouTube.
In deze video leggen we uit hoe u uw oude halogeen spot eenvoudig vervangt door LED spots. Door over te schakelen op LED verlichting kunt u tot 85% besparen op uw energie verbruik. Op Lampdirect.nl kunt u deze LED spotjes snel en goedkoop aanschaffen.
Halogeenspots vervangen door LED spots werkt niet zomaar Consumentenbond Community.
29 januari 2018. Oeps, ik stond op het punt om tien halogeen badkamerspotjes te vervangen door een LED-variant maar hier had ik nog nooit van gehoord. Goed om te weten, dank voor de tip! Frenky Nieuwe deelnemer. 3 maanden geleden. 29 januari 2018. Het is vooral te merken met dimmers, die reageren verkeerd op de CAB pulsen. Als je geen dimmer nodig hebt zou het goed moeten gaan, aangezien een vaste spanning led trafo de spanning naar de Leds goed constant kan houden. Aardvark Actieve deelnemer. 3 maanden geleden. 29 januari 2018. Het is vooral te merken met dimmers, die reageren verkeerd op de CAB pulsen. Als je geen dimmer nodig hebt zou het goed moeten gaan, aangezien een vaste spanning led trafo de spanning naar de Leds goed constant kan houden. Twee groepen van 5 spotjes, beiden achter een dimmer.
LED trafo 12V of halogeen trafo 12V.
LED trafo 12V of halogeen trafo 12V. LED Trafo of halogeentrafo? Wanneer u uw halogeenspots gaat vervangen door LED-Spots is het belangrijk stil te staan bij de verschillende 12V trafo's' welke u wel en welke u zeker niet moet gebruiken bij 12V LED.

Contacteer ons